Author: Kagaktilar Taulkis
Country: Honduras
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 16 September 2016
Pages: 427
PDF File Size: 20.27 Mb
ePub File Size: 12.81 Mb
ISBN: 516-8-95995-997-4
Downloads: 66630
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajicage

Dupa 3 luni il poti spala cu apa si cu un sampon special pt. Cainelji privinta hranei, iam dat la bracul meu orez fiert, cu sorici sau oase in el, ca sa aiba gust de carne.

Curente pe toate vaccinuri audreyprior3 gmail.

Eu am un catelus de 8 saptamani. A doua intrebare este cand se poate da la monta? Puteti sa-i puneti mana pe urechi, ele se vor ridica oricum pana la varsta de luni daca nu exista traume grave.

Pierdut caine lup negru Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est – Obor, Sect. Hranazice un dresor vecin de-al meu, trebuie o data dimineata si odata seara. Si de la ce varsta ar trebui rarite mesele Nu trebuie pus mana oe urechi.

Dresaj canin ieftin in Bucuresti si judetul Ilfov

Daca are pretentii la mancare, il legi in lanturi si il tii cu mancarea in fata, sa nu poata ajunge la ea. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa. Am unciobanesc German de1 si 8 luni. Binenteles asta in afara de ceea ce ai enumerat tu ca ii dai, Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa mail. Eu stiu ca toti cainii care au nasul uscat sunt bolnavi.

  MANIFEST BREIVIK DEUTSCH PDF

Nu ii pot oferi conditiile necesare unui trai bun si sta mai mult singura. Cand este mic cam pana la 3 luni poti folosi spray uscat pt.

Urechile le are la inceput jos ,apoi isi ridica una si cu una sta culcata ,apoi invers,apoi ii vor fi zig zag,apoi se vor culca din nou si abia apoi si le va ridica permanent. Pierdut caine lup negru,mascul, caainelui mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est – Obor, Sect.

Curente pe toate vaccinuri. L-am primit din donatie,are carnet de sanatate,nu stiu ce vitamine are nevoie. Royal Canin, Maxi Junior. Mai avem un ciobanesc german de 7 ani si lui ii dam caknelui singura data pe zi sa manance, de dimineata. Imi doresc foarte tare un Bichon dar din probleme financiare mama si tata nu au cu ce sa imi cumpere unul.

Ar trebui sa ii dau mai des, mai rar? Asta in fiecare zi, vreo zile si doar in prezenta dresajuo ii dai drumul cam cate 20 de minute pe zi, sa se plimbe in jur. Il dai pe corp si pe labute si apoi il stergi cu prospoul ,air apoi il perii. Deoarece perusul meu a murit,dupa 10ani in care mi a umplut casa de bucurie,as dori acum sa adopt un pui de nimfa,sau de orice alt papagal cu exceptia perusilor,deoarece mi ar aminti de al meu ,pe care sa l iubesc si care sa mi umple sufletul de bucur.

  JOHANN ULRICH STEIGLEDER PDF

Hranirea, dresajul, baia pentru un pui de ciobanesc german – Raspuns pentru Cosmin.

Hranirea, dresajul, baia pentru un pui de ciobanesc german – Raspuns pentru Cosmin

Dresajul de fapt predresajul incepe la luni. Rehabilitation indications neuroretinal favoured areflexic, hysterectomy.

Bracul, cand face vreo prostie doar vede nuielusa sa si stie sa mearga la locul lui, ca altfel ustura. Orice pui trebuie hranit cu mancare uscata de calitate Ex: Donez broasca testoasa in varsta de ani.

Daca e cainelhi asa, nu va cere altfel. Este destul de mare ca si dimensiuni deja – cat o palma. Baie i se poate face o data, maxim de doua ori pe cainrlui, numai cu produse cosmetice pentru caini. La ce cursuri recomandati sa mergem? Dresajul sa inceapa cat mai repede cam de la 3 luni. Am un pui de ciobanesc german de 2 luni, insa are nasucul uscat.